It Service

Klantvriendelijke IT service

Eiko bekijkt elke vraag in functie van uw noden en levert en installeert alle denkbare IT apparatuur. We bekijken samen wat u echt nodig heeft:

APPARATUUR

Laptops, desktop pc's, printers, switches, servers, NAS, toetsenborden, muizen, accessoires. We leveren (bijna) alles. De computers worden volledig gebruiksklaar gemaakt volgens uw noden.

PROJECT

Is er nood aan een volledig IT project? Of u nu al helemaal weet wat u precies wil of op zoek bent naar advies om uw IT beter te organiseren, ook dan is Eiko uw ideale partner! Eiko komt ter plaatse om het project te bespreken en stelt een totaaloplossing voor die voldoet aan uw noden en past binnen uw budget.

ONDERHOUD

Sluit met ons een servicecontract af voor het periodiek onderhoud van je systemen. Zo ben je zeker dat deze optimaal blijven werken en ook tijdig problemen opgespoord kunnen worden.

NETWERKEN

Is er nood aan een nieuw of uitbreiding van je netwerk? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Onze partners

HP

HP

Laptops en servers

synology

Synology

Maak je eigen cloud met synology data opslag systemen. Bouw een flexibel camerabewaking systeem

G DATA

Zeer krachtige antivirus software

DELL

Laptops, schermen en kwaliteitstoetsenborden van dell.

Onze klanten

Onze klanten bevinden zich in verschillende sectoren. Van Onderwijs, KMO's, VZW's, zelfstandigen tot partikulieren. Iedereen is welkom bij ons.
Voor elke klant zoeken wij de meest geschikte oplossing. Het is niet altijd nodig om met complexe servers te werken. In vele gevallen kan het een pak goedkoper.

Klaar voor onze IT service?

Neem contact op

Contact